Bureau De Blauwe Uil

  • Beschrijving bedrijf

    Bureau De Blauwe Uil begeleidt sinds 2015 particulieren en organisaties bij het hervinden van de eigen koers. Bureau De Blauwe Uil wordt gerund door gecertificeerd coach en begeleider Els van Dam. In elk traject staat het opnieuw afstemmen op de eigen waarden, wensen en talenten centraal en patronen doorbreken die belemmerend werken. Het kan gaan om gedachte patronen doorbreken of gedrag patronen doorbreken, wanneer deze positieve verandering in de weg staan.

  • Bedrijfsactiviteiten

    Bureau De Blauwe Uil biedt diverse activiteiten: personal coaching, teamcoaching, familieopstellingen, organisatieopstellingen, teamopstellingen, intervisiebegeleiding, trainingen, workshops en creatieve expressielessen. Doelgroepen zijn werkenden en niet-werkenden die tijdelijk vastlopen in leven of werk en opnieuw hun koers willen bepalen. Ook organisaties en teams behoren tot de doelgroep.

  • Specialiteiten

    Bureau De Blauwe Uil is gespecialiseerd in systemisch werken, dat wil zeggen niet alleen kijken wat er in de zichtbare wereld speelt (gedrag, kennis, vaardigheden, omgeving), maar ook aandacht geven aan wat er onder tafel meespeelt. Vaak zonder ons ervan bewust te zijn herhalen we patronen in ons denken en doen. Doel van de begeleiding is om om deze patronen te doorbreken als ze de gewenste verandering tegenhouden. Ik werk veel en graag voor mensen en organisaties bij de overheid en in de zorg, evenals voor familiebedrijven en de zorglandbouw.

Verzorgingsgebied

Utrecht, Arnhem, Ede, gelderland, wageningen, bennekom, veenendaal

Merken

Naam bedrijf / organisatie:
Bureau De Blauwe Uil
Adres / huisnummer:
Marijkelaan 19
Postcode:
6721 GN
Vestigingsplaats:
BENNEKOM
K.v.K. nummer:
68245483
E-mail:
els@dbu-coaching.nl
Telefoonnummer:
0621471904