Bureau De Blauwe Uil

  • Beschrijving bedrijf

    Bureau De Blauwe Uil bestaat sinds 2015. Het is een eenmanszaak, gerund door gecertificeerd coach en begeleider Els van Dam. Bureau De Blauwe Uil is gericht op het begeleiden van mensen en organisaties bij het hervinden van hun eigen koers. Dat gebeurt via personal coaching, teamcoaching, training, workshops, intervisiebegeleiding en creatieve expressie. Personal coaching vormt de basis van alle dienstverlening. Els biedt ruimte om te herontdekken wat voor jou waardevol en belangrijk is en welke patronen je belemmeren. Ze spiegelt je om inzicht te verkrijgen en bemoedigt je om alternatieve aanpakken uit te proberen. Doel is meer ontspanning, plezier en kracht.

  • Bedrijfsactiviteiten

    Personal coaching (zowel life coaching als loopbaancoaching en alles daar tussenin), teamcoaching, familieopstelling, organisatieopstelling, teamopstelling, intervisiebegeleiding, training, workshops, creatieve expressielessen. Personal coaching bied ik voor werkenden en niet-werkenden die tijdelijk vastlopen in en opnieuw hun koers willen bepalen. Ook organisaties en teams behoren tot de doelgroep.

  • Specialiteiten

    Bureau De Blauwe Uil werkt in personal coaching met diverse methodes passend bij de vraag en stijl van de coachee. Mijn specialiteit is systemisch werken, dat wil zeggen niet alleen kijken wat er in de zichtbare wereld speelt (gedrag, kennis, vaardigheden, omgeving), maar ook aandacht geven aan wat er onder tafel meespeelt. Welke overtuigingen zijn er, welke onbewuste gedragspatronen worden gevolgd, welke loyaliteiten aan personen en gebeurtenissen uit het systeem hebben invloed. Ik werk veel en graag voor mensen en organisaties bij de overheid en in de zorg, evenals voor familiebedrijven en de zorglandbouw.

Verzorgingsgebied

Utrecht, Arnhem, Ede, gelderland, wageningen, bennekom, veenendaal

Merken

Naam bedrijf / organisatie:
Bureau De Blauwe Uil
Adres / huisnummer:
Marijkelaan 19
Postcode:
6721 GN
Vestigingsplaats:
BENNEKOM
K.v.K. nummer:
68245483
E-mail:
els@dbu-coaching.nl
Telefoonnummer:
0621471904