Bureau De Blauwe Uil

  • Beschrijving bedrijf

    Bureau De Blauwe Uil bestaat sinds 2015. Het is een eenmanszaak, gerund door gecertificeerd coach en begeleider Els van Dam. Bureau De Blauwe Uil is gericht op het begeleiden van mensen en organisaties bij het vinden van hun eigen koers. Dat gebeurt via individuele coaching, teamcoaching, training, workshops, intervisiebegeleiding en creatieve expressie. De trauma verwerking waar De Blauwe Uil je mee kan helpen ligt in de lijn van coaching, namelijk het doorbreken van ongewenste patronen. Om die reden is trauma wellicht een beetje te zware term voor wat ik kan aanbieden als coach. Ik ben immers geen psycholoog, Waar ik je beslist wel mee kan helpen is de verwerking van rouw, verwerking van verlies van mogelijkheden en het accepteren van je eigen beperkingen. Mijn aanbod individuele coaching, life coaching, personal coaching, familieopstellingen én de boeddhistische methode 'Bevrijd je demonen' zijn hiervoor geschikt.

  • Bedrijfsactiviteiten

    Individuele coaching, teamcoaching, familieopstelling, organisatieopstelling, teamopstelling, intervisiebegeleiding, training, workshop, creatieve expressielessen. Doelgroepen zijn werkenden en niet-werkenden die tijdelijk vastlopen in leven of werk en opnieuw hun koers willen bepalen. Ook organisaties en teams behoren tot de doelgroep. Zoals boven beschreven kan personal coaching worden ingezet voor lichtere vormen van trauma verwerking. Ook in organisaties en teams in trauma verwerking soms nodig, bijvoorbeeld omdat er iets naars is gebeurd in het bedrijf, wat sporen nalaat bij de leidinggevenden en medewerkers. Een teamopstelling of een organisatieopstelling of andere vormen van systemisch werken kunnen dan ruimte, verheldering en verlichting brengen, zodat mensen weer goed samen kunnen werken.

  • Specialiteiten

    Voordat je de ervaren empathische coach van Bureau Blauwe Uil benadert voor het verwerken van een ernstige vorm van trauma verwerking, vraag ik graag je aandacht voor het volgende. De ernst van een trauma is bepalend of coaching vanuit De Blauwe Uil passend is. Wanneer er sprake is van een ernstig trauma zul je absoluut naar een psycholoog moeten gaan. Hij / zij is hiervoor passend opgeleid. Lichtere vormen van trauma verwerking zoals omgaan met verlies, teleurstelling, tegenslag, nare gebeurtenissen op je werk of in je familie, waarbij je zelf nog goed in staat bent regie over je leven te voeren passen bij coaching en hiervoor kun je bij Bureau De Blauwe Uil goed terecht.

Verzorgingsgebied

Utrecht, Arnhem, Ede, gelderland, wageningen, bennekom, veenendaal

Merken

Naam bedrijf / organisatie:
Bureau De Blauwe Uil
Adres / huisnummer:
Marijkelaan 19
Postcode:
6721 GN
Vestigingsplaats:
BENNEKOM
K.v.K. nummer:
68245483
E-mail:
els@dbu-coaching.nl
Telefoonnummer:
0621471904