Waterluxe Harlingen

  • Beschrijving bedrijf

    Waterluxe Harlingen is sinds 2010 een enthousiast bedrijf dat zeer klant en service gericht in de markt staat. Met als "motto een goed product tegen een normale prijs zodat iedereen kan genieten van kalkvrij water".Wij draaien op mond tot mond reclame en hebben een werk gebied hoofdzakelijk binnen Nederland. Daarbuiten zijn wij actief in o.a. Hongarije en Albanië.

  • Bedrijfsactiviteiten

    Onze activiteiten zijn het adviseren en plaatsen van de juiste wateronthardinginstallatie op de juiste locatie. Dat kan zowel in de bedrijfsmatige als particuliere sector. Kortom dat adviseren wat de klant echt nodig heeft zodat een ieder de juiste en betaalbare ontharder heeft.

  • Specialiteiten

    Onze specialiteit is dat wij de perfecte klik hebben met onze klanten en dat een ieder dermate enthousiast is dat men het doorverteld en ervoor zorgt dat we op een gezonde manier kunnen en mogen doorgroeien. Wij importeren ons eigen merk Waterluxe en zijn dus importeur zonder tussen handel. Dit komt ten goede van de klant en kunnen hierdoor onze prijzen betaalbaar houden.

Verzorgingsgebied

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden, Alkmaar, Sittard, Geleen, Helmond, Heerlen, Hilversum

Merken

Ons merk is Waterluxe en is voor iedereen bereikbaar, zowel particulier als ondernemers.

Naam bedrijf / organisatie:
Waterluxe Harlingen
Adres / huisnummer:
Galvanistraat 20
Postcode:
8861 NC
Vestigingsplaats:
Harlingen
K.v.K. nummer:
01179277
E-mail:
info@waterluxeharlingen.nl
Telefoonnummer:
0620302251