Bureau De Blauwe Uil

  • Beschrijving bedrijf

    Bureau De Blauwe Uil bestaat sinds 2015. Het is een eenmanszaak, gerund door gecertificeerd coach en begeleider Els van Dam. Bureau De Blauwe Uil is gericht op het begeleiden van mensen en organisaties bij het (her)vinden van hun eigen koers. Dat gebeurt via individuele coaching, teamcoaching, training, workshop, intervisiebegeleiding en creatieve expressie. Een unieke door Bureau De Blauwe Uil ontwikkelde workshop is de workshop binden en boeien voor organisaties. De workshop binden en boeien voor organisaties stimuleert medewerkers om zelf regie te nemen in het boeiend houden van hun werk en geeft organisaties inzicht in wat hun medewerkers belangrijk vinden en hoe ze hierop kunnen inspelen. Kortom, een workshop om medewerkers te boeien en binden!

  • Bedrijfsactiviteiten

    Individuele coaching, teamcoaching, familieopstelling, organisatieopstelling, teamopstelling, intervisiebegeleiding, training, workshops, creatieve expressielessen. Doelgroepen zijn werkenden en niet-werkenden die hun koers willen bepalen, evenals teams en organisaties die zich willen blijven ontwikkelen en hun waarden en visie willen leven, voorbij de waan van de dag.

  • Specialiteiten

    Voor organisaties is het van belang om medewerkers te blijven boeien en binden. Daarom is het goed te weten wat zij waardevol en interessant vinden in hun werk. Ook is het handig om zicht te krijgen op wat hen juist tegenstaat in het werk of de organisatie. Als je erkent wat medewerkers zelf doen om geboeid te blijven in hun werk kun je als organisatie hierin faciliteren. De workshop binden en boeien voor organisaties is een actieve, leuke en leerzame workshop waarin precies deze thema's aan bod komen. Het biedt handvaten voor de medewerkers én voor de leidinggevenden en het management. Ik werk veel en graag voor mensen en organisaties bij de overheid en in de zorg, evenals voor familiebedrijven en de zorglandbouw.

Verzorgingsgebied

Utrecht, Arnhem, Ede, gelderland, wageningen, bennekom, veenendaal

Merken

Naam bedrijf / organisatie:
Bureau De Blauwe Uil
Adres / huisnummer:
Marijkelaan 19
Postcode:
6721 GN
Vestigingsplaats:
BENNEKOM
K.v.K. nummer:
68245483
E-mail:
els@dbu-coaching.nl
Telefoonnummer:
0621471904