Nederlands Vakman Platform

  • Beschrijving bedrijf

    Bent u als bedrijf of particulier op zoek naar de diensten van een CV monteur voor het oplossen van een CV ketel storing, periodiek onderhoud, meet- en regeltechniek of advies voor de aankoop van een nieuwe CV ketel? Dan adviseren wij u om de informatie op deze website goed te lezen en gebruik te maken van de dienstverlening van de bij het Nederlands Vakman Platform aangesloten CV monteurs. In principe mogen zich uitsluitend (ervaren) CV ketel monteurs bij het Nederlands Vakman Platform aansluiten waar de klant niet alleen in woord, maar ook in daad centraal staat. Dit controleren wij door bij klanten steekproefsgewijs de ervaringen met een CV monteur te meten.

  • Bedrijfsactiviteiten

    Wanneer u kiest voor de diensten van een CV monteur, die zich aangesloten heeft bij het N.V.P., dan levert dat voor u een groot aantal voordelen op. U mag er vanuit gaan, dat CV ketel storingen op een professionele en vakbekwame wijze voor een marktconform tarief worden uitgevoerd. Schakelt u een CV monteur in, die bij het Nederlands Vakman Platform is aangesloten, voor advies, aankoop en installatie van een CV ketel of een complete CV installatie? Dan levert u dat vaak significante kostenbesparingen op. CV monteurs die aangesloten zijn bij het N.V.P. zijn allemaal merkonafhankelijk dealer van alle A-merken. Zij kijken naar welke CV ketel het beste bij uw situatie past. Alleen uw belang staat centraal.

  • Specialiteiten

    In principe kunt u als bedrijf of particulier bij calamiteiten in elk rayon 7 dagen per week een beroep doen op een lokale CV monteur van de CV storingsdienst in uw regio. U wordt dan snel en adequaat geholpen, want een CV ketel storing op zichzelf is al vervelend genoeg. Ook voor periodiek onderhoud, onafhankelijk advies, aankoop en installatie staat elke CV monteur voor u klaar. Door het leveren van kwaliteit en een excellente service voor heldere marktconforme tarieven, willen de bij het N.V.P. aangesloten CV monteurs graag een duurzame zakelijke relatie met u opbouwen. Zodat u vele jaren onbezorgd van uw CV installatie gebruik kunt blijven maken.

Verzorgingsgebied

Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Delft, Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Schiedam, Vlaardingen, Zevenhuizen

Merken

Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit, Atag, Daalderop, Itho, Agpo Ferolli, Bosch, Awb en Viessmann.

Naam bedrijf / organisatie:
Nederlands Vakman Platform
Adres / huisnummer:
Wattstraat
Postcode:
2723RN
Vestigingsplaats:
Zoetermeer
K.v.K. nummer:
27318974
E-mail:
info@nederlands-vakman-platform.nl
Telefoonnummer:
085 7500 800