De koning gevelreiniging en dak reiniging

  • Beschrijving bedrijf

    Gevelreiniging De Koning is een relatief jong en kleinschalig bedrijf met toch al vele jaren ervaring in de gevelreinigingsbranche. De oprichter van het bedrijf heeft als werknemer het vak geleerd bij een bekend gevelreinigingsbedrijf in Nederland, voordat hij besloot om voor zichzelf te gaan beginnen. Ondernemen zit hem in het bloed. Door het leveren van kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en gebruik te maken van de huidige technologie is zijn ambitie uit te groeien tot een modern kleinschalig bedrijf waar kwaliteit en persoonlijk contact voorop staan.

  • Bedrijfsactiviteiten

    U kunt Gevelreiniging de Koning in geheel Nederland inschakelen voor: gevelreiniging, gevel schoonmaken, gevel impregneren, graffiti verwijderen, zwarte aanslag verwijderen en uitbloei verwijderen. Voor graffiti verwijderen bieden wij een 48 uur garantie.

  • Specialiteiten

    gevelreinigen, dak reinigen, graffiti verwijderen binnen 48 uur

Verzorgingsgebied

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden, Alkmaar, Sittard, Geleen, Helmond, Heerlen, Hilversum

Merken

Remmers Funcosil

Naam bedrijf / organisatie:
De koning gevelreiniging en dak reiniging
Adres / huisnummer:
Landweerstraat zuid 93k
Postcode:
5349AK
Vestigingsplaats:
Oss
K.v.K. nummer:
72140968
E-mail:
Info@gevelreinigingdekoning.nl
Telefoonnummer:
0412250040