Hendriks dak en geveltechniek b.v.

  • Beschrijving bedrijf

    Wanneer u op zoek bent naar een allround dakdekkersbedrijf in de regio Nijmegen dan bent u bij Hendriks Dak & Geveltechniek aan het juiste adres. Of het nu om het snel verhelpen van een lekkage gaat, het vernieuwen / repareren van uw dakbedekking, lood- en zinkwerken of het aanbrengen van isolatie onze ervaren dakdekkers kunnen u snel van dienst zijn. Wij zijn een kleinschalig dakdekkersbedrijf dat al een decennium actief is. Wanneer u een hulpvraag heeft krijgt u eigenaar Bram Hendriks rechtstreeks aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag zal hij direct een afspraak met u maken, zodat u weet wanneer zij bij u langskomen. Wanneer er sprake is van een calamiteit, zal uw hulpvraag de hoogste prioriteit krijgen. In de praktijk betekent dit dat u dezelfde dag nog geholpen wordt.

  • Bedrijfsactiviteiten

    Eigenaar Hendriks streeft er naar om met bedrijven en particulieren een langdurige relatie op te bouwen. Hij doet dit door afspraken na te komen en top kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs te leveren. Zo maken de allround dakdekkers van Hendriks Dak & Geveltechniek uitsluitend gebruik van professionele materialen die duurzaamheid garanderen. Door op deze ‘ouderwetse’ manier te werken groeit dankzij mond-tot-mond reclame onze klantenkring jaarlijks en is de waardering hoog.

  • Specialiteiten

    Wanneer uw huidige dakbedekking meer dan 20 jaar oud is, heeft men meestal gebruik gemaakt van bitumen. Daar is op zichzelf niets mis mee. Bitumen dakbedekking is sterk en gaat, wanneer u het periodiek laat schoonmaken, 20 tot 30 jaar mee. Bovendien is bitumen dakbedekking nog steeds het voordeligst. 2 Andere mogelijkheden die de dakdekkers van Hendriks Dak & Geveltechniek u kunnen aanbieden zijn kunststof en EPDM dakbedekking. Een kunststof dakbedekking is meestal gemaakt van PVC en ligt qua prijsstelling 20% hoger. Een EPDM dakbedekking is gemaakt van rubber en wordt op maat gemaakt. De levensduur van een dergelijke dakbedekking ligt rond de 40 jaar. Tenslotte kunt u ook kiezen voor een groen dak. Dit wordt bij voorkeur gelegd over een EPDM dakbedekking. De levensduur van een groen dak bedraagt 60 jaar. Al deze dakbedekkingen kunnen de allround dakdekkers van Hendriks Dak & Geveltechniek voor u verzorgen.

Verzorgingsgebied

Nijmegen, Malden, Wijchen, Lent

Merken

IKO, Suprema, Flexim, Monier, PIR,

Naam bedrijf / organisatie:
Hendriks dak en geveltechniek b.v.
Adres / huisnummer:
laan van de maagd 113
Postcode:
7324bt
Vestigingsplaats:
Apeldoorn
K.v.K. nummer:
73381551
E-mail:
info@hendriks-dak-en-geveltechniek.nl
Telefoonnummer:
0621625071