Bureau De Blauwe Uil

  • Beschrijving bedrijf

    Bureau De Blauwe Uil bestaat sinds 2015. Het is een eenmanszaak, gerund door gecertificeerd coach en begeleider Els van Dam. Bureau De Blauwe Uil is gericht op het begeleiden van mensen en organisaties bij het vinden van hun eigen koers. Dat gebeurt via individuele coaching, teamcoaching, training, workshops, intervisiebegeleiding en creatieve expressie. Familieopstellingen en organisatieopstellingen zijn een van de krachtige interventies die vanuit De Blauwe Uil worden ingezet.

  • Bedrijfsactiviteiten

    Individuele coaching, teamcoaching, familieopstelling, organisatieopstelling, teamopstelling, intervisiebegeleiding, training, workshop, creatieve expressielessen. Doelgroepen zijn werkenden en niet-werkenden die tijdelijk vastlopen in leven of werk en opnieuw hun koers willen bepalen. Ook organisaties en teams behoren tot de doelgroep

  • Specialiteiten

    Bureau De Blauwe Uil is gespecialiseerd in systemisch werken, dat wil zeggen niet alleen kijken wat er in de zichtbare wereld speelt (gedrag, kennis, vaardigheden, omgeving), maar ook aandacht geven aan wat er onder tafel meespeelt. Welke overtuigingen zijn er, welke onbewuste gedragspatronen worden gevolgd, welke loyaliteiten zijn er naar mensen en dingen van vroeger en nu, die nu nog invloed hebben. Ik werk veel en graag voor mensen en organisaties bij de overheid en in de zorg, evenals voor familiebedrijven en de zorglandbouw.

Verzorgingsgebied

Utrecht, Arnhem, Ede, gelderland, wageningen, bennekom, veenendaal

Merken

Naam bedrijf / organisatie:
Bureau De Blauwe Uil
Adres / huisnummer:
Marijkelaan 19
Postcode:
6721 GN
Vestigingsplaats:
BENNEKOM
K.v.K. nummer:
68245483
E-mail:
els@bureaudeblauweuil.nl
Telefoonnummer:
0621471904