Benelux Vastgoed Services BV

  • Beschrijving bedrijf

    Wie zijn wij: Benelux Vastgoed Services BV maakt kelders duurzaam waterdicht met kristallijne Kelder-FiX® producten. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf die uitsluitend met deze ecologische materialen werkt. Wij maken beton en cementgebonden constructies duurzaam en blijvend waterdicht. Wij zijn gespecialiseerd in beton conservering.

  • Bedrijfsactiviteiten

    Wat doen wij: Dankzij de door ons ontwikkelde methode kunnen wij, door gebruik te maken van onze kristallijne Kelder-FiX® producten, elk souterrain en elke kelder geheel en duurzaam waterdicht maken. Bij kelderdichting worden de muren, de kim, eventuele doorvoeren en de vloer waterdicht gemaakt. Het vochtprobleem in een kelder of souterrain wordt dan gegarandeerd blijvend verholpen.

  • Specialiteiten

    Water in mijn kelder of een droge kelder? Onze kristallijne Kelder-FiX® producten zijn een samenstelling van een aantal natuurlijke materialen en kristallijne hulpstoffen die met elkaar een reactie aan gaan. Deze materialen worden uit de natuur gewonnen en heten daarom ook ecologische natuurlijke producten. Wanneer onze samenstelling van materialen in uw kelder worden aangewend en deze producten in aanraking komen met vocht en vrije kalk in het bestaande beton of in de cementgebonden onderdelen in uw kelder, dan ontstaat een natuurlijke chemische reactie. Miljoenen onoplosbare kristallijne vezels ontstaan, die de poriën, capillaire kanalen en kleine krimpscheuren in het beton vullen. De doorgang van water door het beton, zowel aan de positieve als aan de negatieve kant van de waterdruk, wordt hierdoor permanent geblokkeerd en eventuele wapening wordt ook nog eens beschermd tegen corrosie. Ook brengen wij na het schoonmaken van uw kelder of beton constructie onze kristallijne Kelder-FiX® producten aan als een slurry op de cementgebonden- en betonnen onderdelen. Door de werking van deze kristallijnen groeit deze constructie als het ware waterdicht zolang er vocht aanwezig is of als er vocht bij komt. Dit blijft altijd durend werken zolang er ongehydrateerde delen in de kelder of betonconstructie aanwezig zijn. Wat wij doen is: Beton- en cementgebonden constructies blijvend en duurzaam waterdicht maken. Beton conservering.

Verzorgingsgebied

Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Den Bosch, Zwolle, Maastricht, Ede, Emmen, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden, Alkmaar, Sittard, Geleen, Helmond, Heerlen, Hilversum, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Breda, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Helmond

Merken

Kelder-FiX® Beton-FiX®

Naam bedrijf / organisatie:
Benelux Vastgoed Services BV
Adres / huisnummer:
Pastoor van de Venstraat
Postcode:
5706RV
Vestigingsplaats:
Helmond
K.v.K. nummer:
68347928
E-mail:
info@beneluxvastgoedservices.nl
Telefoonnummer:
0645454660